Your reaction?
Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Beauty and the Beast – Gaston (Danish)

Comments 18

 1. Mange af filmene kan jo fås på DVD, Blue-ray og steam i dag. Efter en anden af sangene, "Noget  dér" (/"Der kan vær' noget dér"), kan jeg ikke lade være med at tænke på næste scene, hvor Udyret bliver gjort i stand til om aftenen.
  "Voila. Ah, De ser så… så…"
  -"Dum ud" (hvor han har krøller i hele fjæset og flettet skægget med en sløjfe for enden.
  Men må indrømme at anden del af denne sang, på en måde mangler. Få sekunder efter sangens del her slutter dukker Maurice op og beder landsbyboerne om hjælp. Han stoler på dem, men de smider ham bare ud på hovedet i en snedrive…

 2. den gang jeg var barn åd jeg 3 dusin æg (36 stk) til min morgenmad for at tage på, og nu er jeg stor og få 5 dusin æg (60 stk) og jeg spiser den hele og rå.

  hvorfor ville man spise 60 æg bare for at tage på og så rå æg bare for at gøre det værre 

 3. Det er faktisk forbavsende hvor meget bedre den danske Gaston er i forhold til den engelske. Der er INTET punch eller kraft i den engelske men den danske sanger hér kan fanme give den gas. Det var noget der var meget tydeligt tilbage i 90'ernes disney film.

 4. Nu har jeg fejlkøbt 3 disney dvd´er- fordi de har lagt nye stemmer ind (Læs: virkelig københavnske sådan lidt sydhavn) Wtf? Hvor er de originale stemmer?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in